Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Σπύρος και Γιαννούλα Κρητικού

Ο Σπύρος Κρητικός απεβίωσε στις 17-10-1975 σε ηλικία 52 ετών.
Ύστερα από 31 χρόνια, στις 19-4-2006 τον ακολούθησε η σύζυγος του Γιαννούλα, σε ηλικία 87 ετών.
Και οι δύο καταγόντουσαν από την Κάτω Στενή.
Ο Σπύρος παντρεύτηκε με τη Γιαννούλα Σιμιτζή (Γιωργαρά) στη Στενή και στη συνέχεια έφυγαν για τη Χαλκίδα αφού προηγουμένως έμειναν για λίγο διάστημα στα Ψαχνά.
Στη Χαλκίδα εργάστηκε ως κουρέας και είχε κουρείο μαζί με τον Τάσο Βλάχο.
Απέκτησαν δύο παιδιά. Τον Πέτρο και την Παρασκευή.
Ο Πέτρος, ασκεί το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου και είναι παντρεμένος με τη Ζωή Διαμαντοπούλου, που κατάγεται από την Ήπειρο και έχει τρία
παιδιά. Το Σπύρο, την Ιωάννα και το Γιώργο και ένα εγγόνι.
Η Παρασκευή, είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Δερματά, που κατάγεται από την Κάρυστο και διατηρούν ταβέρνα στην Κάνηθο (Καράμπαμπα).
Η Παρασκευή έχει δύο παιδιά. Την Ευαγγελία και τον Κωνσταντίνο και τέσσερα εγγόνια.

Ο Σπύρος εργάστηκε σκληρά για να στηρίξει την οικογένεια του όμως έφυγε από κοντά μας πρόωρα, (52 χρονών) αφήνοντας τη γυναίκα του και τα νέα ακόμα παιδιά του να παλέψουν για τη ζωή, που όπως φαίνεται τα κατάφεραν περίφημα. Και πρόσφατα, πριν από εννέα μήνες περίπου τον ακολούθησε η σύζυγος του. Τώρα θα είναι μαζί και θα μάθει απ’ τη σύζυγο του Γιαννούλα, ότι κάτω στη γη υπάρχουν εκτός από τα δύο παιδιά τους, πέντε εγγόνια και πέντε δισέγγονα που τους αγαπάνε και τους θυμούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δίρφυς. «Η ναζού κόρη».

H Δίρφη (ή Δίρφυς) είναι το ψηλότερο βουνό της Εύβοιας. Η κορυφή της Δίρφης, υψώνεται στα 1.743 μέτρα. Από τα 1.200 περίπου μέτρα και πά...