Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Κωνσταντίνος Γερακίνης

Ο Κώστας Γερακίνης απεβίωσε στις 2-8-1993, σε ηλικία 55 ετών (γεννήθηκε το 1938).
Το 1961 παντρεύτηκε με την Αργυρώ Θωμά και απέκτησαν τρία παιδιά. Τη Ζωή, την Κατερίνα και την Παρασκευή. Σήμερα αν ζούσε θα καμάρωνε και πέντε πανέμορφα και χαριτωμένα εγγονάκια.
Ήταν ένα πνεύμα ανήσυχο και έβλεπε πολύ πιο μακριά απ΄ την εποχή του. Έτσι κατάφερε να χτίσει ένα στολίδι για τη Στενή το «HOTEL STENI» καθώς επίσης να ιδρύσει την επιχείρηση εμφιαλωμένου νερού «ΔΙΡΦΥΣ». Επιχείρηση στην οποία εργάζονται αρκετοί Στενιώτες.
Ο Κώστας Γερακίνης ήταν ένα άτομο που διέθετε μεγάλη ψυχική δύναμη και πραγματοποίησε τους στόχους του καταξιώνοντας την προσωπικότητά του μέσα στην κοινωνία.
Υπήρξε άριστος οικογενειάρχης, πολύ εργατικός αλλά και διορατικός, ενώ η φύση των εργασιών με τις οποίες ασχολήθηκε του διαμόρφωσαν ένα χαρακτήρα με άριστη κοινωνική συμπεριφορά.
Ο Κώστας μπορεί να απουσιάζει από τη ζωή, όμως αποτελεί έναν φωτεινό φάρο για τα παιδιά του, τα οποία προσπαθούν να πατήσουν πάνω στα βήματά του και να του μοιάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δίρφυς. «Η ναζού κόρη».

H Δίρφη (ή Δίρφυς) είναι το ψηλότερο βουνό της Εύβοιας. Η κορυφή της Δίρφης, υψώνεται στα 1.743 μέτρα. Από τα 1.200 περίπου μέτρα και πά...